Compare Listings

TOP 5 FRANCHIZET QE MUND TE HAPESH QE NESER

TOP 5 FRANCHIZET QE MUND TE HAPESH QE NESER

2019 është një vit që do të shënohet nga ide të reja, frymëzime dhe shumë mundësi biznesi. Një mënyrë për të arritur sukses është nëpërmjet blerjes së një franshize. Por, në mënyrë që të keni sukses, ju duhet të filloni, dhe që ju të filloni, duhet të bëni hulumtimin tuaj për mundësitë më të mira të franshizave. Lista e mëposhtme është përpiluar me franshizat që do t’ju gjenerojnë shumë biznes dhe shumë të ardhura.

Në këtë artikull, ne do t’ju japim 5 franshizat që mund ti hapni që nesër!

1. 7- Eleven
7- Eleven është një nga franshizat më të suksesshme në Shtetet e Bashkuara dhe u rendit i pari në vitin 2017. Numri dy pas McDonalds, 7- Eleven ofron një mundësi të shkëlqyer biznesi për ju që të filloni dhe të menaxhoni diçka që do t’ju sjellë shumë të ardhura. Me selinë qëndrore në Dallas, 7- Eleven është e hapur për shitjen e të drejtave të tyre kudo në Shtetet e Bashkuara. Me një tarifë fillestare për investime që varion nga $ 37,500 deri në 1,5 milionë dollarë dhe një tarifë fillestare për franshizen nga 10,000 deri në 1 milion dollarë, 7-Eleven ofron mbështetje të plotë për marketing për anëtarët e rinj që bashkohen me familjen e tyre të madhe.

2. Dunkin Donuts

Renditur në 500 top franshizat në vitit 2017, Dunkin Donuts është pak vende poshtë 7- Eleven. Me rritje të vazhdueshme dhe të qëndrueshme, Dunkin Donuts ka shtuar 2.000 dyqane në emër që nga viti 2015. Duke nënshkruar sponsorizime fitimprurëse të biznesit me Premier League gjigandët e Liverpool FC, Dunkin Donuts është zgjeruar në mënyrë të vazhdueshme në 50 vende. I konsideruar si një nga franshizart më të mira ekzekutive, Dunkin Donuts kërkon një investim fillestar prej $ 230,000 dhe një tarifë fillestare franshize prej $ 40,000.

3. UPS

Postime te ngjashme

Rivlerësimi i pronave, 7 dokumentet që duhet të keni patjetër me vete kur shkoni në hipotekë!

Procesi i rivlerësimit të pronave po vazhdon me rritje të aplikimeve dhe ecuria do të vazhdojë...

Vazhdo leximin

ZBUKURO AMBIENTIN E VITIT TE RI ME IDETE TONA!

Nëse jeni duke planifikuar festë për Vitin e Ri, ju duhet të konsideroni ide të ndryshme...

Vazhdo leximin

DESTINACIONET IDEALE PER KRISHTLINDJE!

Udhëtimet janë kthyer në traditë tashmë për një numër të madh të qytetarëve shqiptar...

Vazhdo leximin

Join The Discussion