Compare Listings

Si Lindin IDETE!

📆Janar 1973💥

SI LINDIN IDETE!
DUHET TA LEXONI.

Atë mbrëmje, ndërsa ishin mbledhur në dhomën e hotelit me një shishe tequila te shoqeruar me ca kripë me Lime, filluan të flasin për emrin e kompanisë së re të pasurive të patundshme.🤔
Herë pas herë njëri prej tyre sillte një ide që hidhej menjëherë poshtë.😠

Aty nga gjysma e shishes se tequilas, dikush propozoi emrin ” Real Estate Maximums Incorporated”. Të gjithë e pëlqyen.🤗🤗
Maximums do të thoshte që të gjithë do të përfitonin maksimumin – si agjentët e pasurive të patundshme ashtu edhe klientët. Emri ishte perfekt për të përcjellë konceptin “të gjithë fitues”
Por, pas disa minutash, kuptuan se emir nuk ishte akoma ashtu siç e donin. Ai nuk ishte mjaft dinamik për një markë me cilësi të mirë dhe ishte një emër shumë i gjatë për të qëndruar brenda tabelave të zakonshme të pasurive të patundshme🛑

Ata vazhduan të pinin Tequila🍸
Asnjeri nuk po arrinte të mendonte një emër tjetër që i afrohej qëllimit si Real Estate Maximum.
Dikush sugjeroi shkurtimin R.E. Max. Kështu ishte më dinamike dhe tërheqëse;
por ne te shkruar ngjante shumë me një emër personi.
Collins vuri re që Exxon ishte themeluar vetëm disa vjet më parë dhe shkronja X e kapërcyer nga Vija terhiqte menjëherë vëmendjen.
Kështu që Dave Liniger hoqi pikat, ndau shkronjat me një shirit dhe më pas i beri gjitha shkronjat Kapitale.
Kur shikuan fletën, panë emrin RE / MAX.💡
Pati një moment heshtjeje, pastaj një duartrokitje. Emri ishte i përsosur nga të gjitha pikëpamjet, sikur po flisnin për një kompani globale.

Po ngjyrat?🏳‍🌈
Tani ata po ecnin me shpejtesi. Nuk ishte koha për të ndaluar. Disa shotsa më shumë me tequila ndërkohë qe diskutonin design-in që do t’i jepej RE / MAX.
Të gjithë te pranishmit në dhomë sapo ishin kthyer nga lufta e Vietnamit dhe ishin patriot te bindur. Ngjyrat duhej të ishin të bardha, të kuqe dhe blu.🇺🇸
Kur shqyrtuan rezultatin e punës së tyre, ata kuptuan se ishte e përsosur
Ja pra se si lindi marka RE / MAX😎

Postime te ngjashme

KORONAVIRUSI/ ÇFARË TË BËNI NË SHTËPI KËTO DITË SIPAS PERSONAZHEVE TË NJOHUR SHQIPTAR

Si po shkon izolimi? Në fakt, është ky term që na rëndon ndoshta kaq shumë nga ana...

Vazhdo leximin

ZHVENDOSET TREGU ELEKTRIK: BASHKIA PROJEKT PER RIKUALIFIKIMIN URBAN TE ZONES

Në vend të tregut elektrik do t’i hapet udhë ndërtimit të një rruge të nevojshme për...

Vazhdo leximin

BOTOHET UDHEZIMI,JA SI BEHET RIVLERESIMI I PASURIVE TE PALUAJTSHME

Të gjithë ata që prisnin që të rivlerësonin shtëpitë e tyre, më në fund mund ta bëjën...

Vazhdo leximin

Join The Discussion