Compare Listings

SHKODRA NDER QYTETET E PARA QE U ZBUKURUA PER 28-29 NENTOR

SHKODRA NDER QYTETET E PARA QE U ZBUKURUA PER 28-29 NENTOR

Rrugët e qytetit të Shkodrës kanë nisur të zbukurohen me flamuj kombëtarë, në prag të festave kombëtare të 28 dhe 29 Nëntorit.Në pedonalen përpara bashkisë së Shkodrës dhe në atë “Kolë Idromeno” dekorimet festive si flamuj dhe banera kanë mbushur rrugët dhe sheshet.Drejtoria e Shërbimeve Publike pranë Bashkisë Shkodër, edhe për këtë 107 vjetor të pavarësisë së Shqipërisë dhe 75 vjetorit të çlirimit,
do të zbukurojë të gjithë gjatësinë e kësaj rruge me flamuj kuq e zi dhe banera që kujtojnë ardhjen e festave kombëtare.Një fond i veçantë është lënë mënjanë për dekorimin festiv, i cili do të qëndroj deri në fund të muajit nëntor. Zbukurimet për festat kombëtare të nëntorit janë kthyer tashmë në traditë në qytetin e Shkodrës dhe do të vendosen edhe në rrugë të tjera.
Në kuadër të festave të nëntorit, bashkia do të organizojë “Javën e Pavarësisë”, ku do të organizohen një sërë aktivitetesh “Fjala Artistike”, ekspozita “Salloni i Vjeshtës”, koncerti me këngë e valle “Festojmë për Pavarësinë”, dhe parada në qytet e orkestrës frymore të bashkisë Shkodër.
Dekorimet për festat kombëtare të Nëntorit janë kthyer tashmë në traditë në qytetin e Shkodrës dhe do të vendosen edhe në rrugë të tjera.

Postime te ngjashme

KORONAVIRUSI/ ÇFARË TË BËNI NË SHTËPI KËTO DITË SIPAS PERSONAZHEVE TË NJOHUR SHQIPTAR

Si po shkon izolimi? Në fakt, është ky term që na rëndon ndoshta kaq shumë nga ana...

Vazhdo leximin

ZHVENDOSET TREGU ELEKTRIK: BASHKIA PROJEKT PER RIKUALIFIKIMIN URBAN TE ZONES

Në vend të tregut elektrik do t’i hapet udhë ndërtimit të një rruge të nevojshme për...

Vazhdo leximin

BOTOHET UDHEZIMI,JA SI BEHET RIVLERESIMI I PASURIVE TE PALUAJTSHME

Të gjithë ata që prisnin që të rivlerësonin shtëpitë e tyre, më në fund mund ta bëjën...

Vazhdo leximin

Join The Discussion