Compare Listings

ZBUKURO AMBIENTIN E VITIT TE RI ME IDETE TONA!

ZBUKURO AMBIENTIN E VITIT TE RI ME IDETE TONA!

Nëse jeni duke planifikuar festë për Vitin e Ri, ju duhet të konsideroni ide të ndryshme dekorimesh.

Ka shumë zbukurime që mund të bëni, por ju duhet të zgjidhni një që i përshtatet stilit të personalitetit dhe të jetës tuaj.  Se pari duhet të zgjidhni nje temë.

Mendoni për të ftuarit para se të zgjidhni një temë. Për shembull, në qoftë se do të keni një party vetëm për të rritur , dekorimet duhet të jenë krejt të ndryshme nga ato festat që kanë të ftuar edhe fëmijë. Sipas temës,  ashtu edhe duhet të zgjidhni furnizimet dhe derkorimet e Vitit të Ri.

Ka një numër të dyqaneve fizike dhe dyqaneve online ku ju mund të bleni dekorimet në bazë të temës së festës.

Më poshtë kemi radhitur disa ide dekorimesh të Vitit të Ri:

Zbukurimet: janë një nga elementet kryesore të Vitit të Ri. Balona, ​​shirita, yjet, përshëndetjet, kartat, kapelet, ndriqimi, muzika … këto janë pajisje kryesore, të cilat ia japin pamjen festes. Ju mund të përdorni edhe elementet te tjera dekorative. Organizoni një tryezë të mbushur me ushqime. Ndriçoni pjesën mirë për të mbajtur atë pjesë si favorite të festes.

Dekorimi për të rritur: Në një party për të rritur, ju mund të zgjidhni temën maskë. Ky party do të jetë nje menyre per tu bashkuar m e shoqerine . Sigurohuni që të keni një vend të pastër. Mbani një tavolinë në qendër të festes dhe përdorni shumë lule.

Dekorimi për fëmijë: Nëse jeni duke planifikuar të organizoni një festë për fëmijët tuaj dhe miqët e tyre, ju duhet të shikoni detajet të vogla. Balonat dhe shiritat mund të jenë elementi ideal dekorativ  i festave për fëmijë. Nëse ju doni t’i angazhoni fëmijët në ndonjë aktivitet tërheqës gjatë festes, ju mund të organizoni disa lojëra për ata.

Tryeza e festës: Nëse jeni duke planifikuar një festë të  rehatshme ju mund të organizoni darkë ku së bashku me mysafirët tuaj  mund të qëndroni të ulur dhe të bisedoni gjatë festës, sygjerojm të zgjedhni një hapësirë të gjerë. Me dekorime të vogla në mes të tryezë, pasi që të gjatat i bllokojnë të ftuarit shohin të gjithë në tryezë. Mbulesa e bardhë në tryezë preferohet më së shumeti për Vitin e Ri.

Dekorimi i bredhit: Në çdo lloj feste të Vitit të Ri,  bredhi është shumë i domosdoshm që të dekorohet bukur. Zgjidhni një pemë artificiale apo një pemë të vërtetë. Ka një numër të elementeve, të cilat ju mund të përdorni për dekorim. Sigurohni mos të ngarkoni shumë, preferohet të zgjidhen dy ngjyra dhe të kombinohet me figurat si yll, shirita, harqe etj.

Ndricimi: Është shumë e rëndësishme që të ketë ndricim të mjaftueshëm në festë. Ju mund të përdorni llampa shtesë si dhe drita që bien shumë në sy, sipas dëshires tuaj. Pikat qëndrore duhet të jenë më të theksuara.

Postime te ngjashme

DETYRIMET TATIMORE PER SHITJEN E SHTEPISE TUAJ!

🏘Informacion mbi detyrimet tatimore nga shitja e nje pasurie te patundshme! 🖋Tatimi nga...

Vazhdo leximin

PALLATI I BRIGADAVE NE TIRANE

Hyrja për në Pallat fillon me një kopsht gjigand të rrethuar me pemë të larta. Parku...

Vazhdo leximin

SHTYHET AFATI PER KREDITE E BUTA

Qytetarët që janë të interesuar për të marrë kredi të butë më norma interesi fikse, ku...

Vazhdo leximin

Join The Discussion