Compare Listings

ZHVENDOSET TREGU ELEKTRIK: BASHKIA PROJEKT PER RIKUALIFIKIMIN URBAN TE ZONES

ZHVENDOSET TREGU ELEKTRIK: BASHKIA PROJEKT PER RIKUALIFIKIMIN URBAN TE ZONES

Në vend të tregut elektrik do t’i hapet udhë ndërtimit të një rruge të nevojshme për njësinë dhe hapesire publike të gjelberuar për komunitetin.

 

Bashkia e Tiranës parashikon që në këtë truall, i cili ishte kthyer në treg gjatë viteve të tranzicionit, do të rikualifikohet ne lulishte, stola dhe pemë për banorët e këtij komuniteti. Ndërkaq, të gjitha subjektet tregtare të tregut kanë marrë prej më shumë se një muaji njoftimin nga ana e Bashkisë Tiranës për t’u zhvendosur prej aty për shkak të projektit për rikualiflkimin urban të bllokut që kufizohet nga Blv. Bajram Curri — Blv Petro N. Luarasi Rr. Taulantia — Rr. Ali Demi”. Në njoftimin e Bashkisë të firmosur nga kryebashkiaku Veliaj dhe që mban datën 20 dhjetor 2019, propozohet zhvendosja e tregtarëve duke vendosur ne dispozicion një, prej pronave të saj, konkretisht në adresën: Objekti i UPNA. Rruga Ali Demi, Shkozë – Tiranë, një vend me i pershtatshem per te tregtuar pajisje elektrike./Burimi: Top Channel

Postime te ngjashme

KORONAVIRUSI/ ÇFARË TË BËNI NË SHTËPI KËTO DITË SIPAS PERSONAZHEVE TË NJOHUR SHQIPTAR

Si po shkon izolimi? Në fakt, është ky term që na rëndon ndoshta kaq shumë nga ana...

Vazhdo leximin

BOTOHET UDHEZIMI,JA SI BEHET RIVLERESIMI I PASURIVE TE PALUAJTSHME

Të gjithë ata që prisnin që të rivlerësonin shtëpitë e tyre, më në fund mund ta bëjën...

Vazhdo leximin

Rivlerësimi i pronave, 7 dokumentet që duhet të keni patjetër me vete kur shkoni në hipotekë!

Procesi i rivlerësimit të pronave po vazhdon me rritje të aplikimeve dhe ecuria do të vazhdojë...

Vazhdo leximin

Join The Discussion