Compare Listings

KORONAVIRUSI/ ÇFARË TË BËNI NË SHTËPI KËTO DITË SIPAS PERSONAZHEVE TË NJOHUR SHQIPTAR

KORONAVIRUSI/ ÇFARË TË BËNI NË SHTËPI KËTO DITË SIPAS PERSONAZHEVE TË NJOHUR SHQIPTAR

Si po shkon izolimi? Në fakt, është ky term që na rëndon ndoshta kaq shumë nga ana psikologjike, pasi qendrimi në shtëpi jo domosdoshmërisht meriton të cilësohet kështu.

Po, janë shumë faktorë që ndikojnë tek dëshira jonë si popull për ta kaluar më shumë se gjysmën e ditës jashtë, në kafene, duke u argëtuar mbrëmjeve të fundjavës, duke shijuar klimën për të cilën shpesh themi: “E vetmja dhuratë nga Zoti”. Por, le t’i konsiderojmë të gjitha këto si një rutinë ditore që jo rrallë herë kthehet në monotoni të plotë.

Përsërisni me vete: “Kam nevojë për kohë të lirë, kam nevojë për pushim” dhe besojeni ose jo, shtëpia është vendi ideal për të realizuar gjithçka që deri më tani e keni lënë në plan të dytë për shkak të rendjes pas përditshmërisë. Personazhet shqiptarë janë ata që na kanë dhënë sugjerimet më të mira se si ta bëjmë sa më argëtues qendrimin në atë që në fund të ditës e cilësojmë si ‘strehën e ngrohtë familjare’.

Arbana Osmani ka sugjeruar një listë me filma, që duhet t’i shohim të paktën një herë në jetë.

Dojna Mema ka listuar titujt e librave të preferuar, për të ardhur në ndihmë të të gjithë të apasionuarve pas letërsisë.

Rudina Magjistari sygjeron ta shohim si nje periudhe speciale per ta kaluar me familjaret dhe femijet tane.

Postime te ngjashme

ZHVENDOSET TREGU ELEKTRIK: BASHKIA PROJEKT PER RIKUALIFIKIMIN URBAN TE ZONES

Në vend të tregut elektrik do t’i hapet udhë ndërtimit të një rruge të nevojshme për...

Vazhdo leximin

BOTOHET UDHEZIMI,JA SI BEHET RIVLERESIMI I PASURIVE TE PALUAJTSHME

Të gjithë ata që prisnin që të rivlerësonin shtëpitë e tyre, më në fund mund ta bëjën...

Vazhdo leximin

Rivlerësimi i pronave, 7 dokumentet që duhet të keni patjetër me vete kur shkoni në hipotekë!

Procesi i rivlerësimit të pronave po vazhdon me rritje të aplikimeve dhe ecuria do të vazhdojë...

Vazhdo leximin

Join The Discussion