Compare Listings

JETA PAS KARANTINES PER TURIZMIN

JETA PAS KARANTINES PER TURIZMIN

Ndikimi i koronavirusit në industrinë e udhëtimeve ka qenë i ashpër: Gjysma e popullsisë së botës është nën bllokim, ndërsa numri i fluturimeve në të gjithë botën ka rënë nga rreth 200,000 në 21 shkurt në 64,000 në 31 mars, sipas FlightRadar 24. Sipas Organizatës Botërore të Turizmit (UNËTO), 96% e destinacioneve të botës aktualisht […]

Destinacioni Perfekt per Fundjave

Liqeni i Dushkut ose siç njihet ndryshe Liqeni i Zambakëve ndodhet në afërsi të fshatit Lenie, në lartësinë 1105 metra mbi nivelin e detit. Ky liqen është nga më interesantët në zonën e Gramshit dhe ndodhet vetem 20 km larg ketij qyteti. Liqeni i Dushkut përfaqëson një liqen akullnajor me gjatësi rreth 800 metra dhe […]